Eğitim Sen Siirt Şubesinden Siirt Üniversitesine Sert Tepki!

Eğitim Sen Siir şubesi yaptığı yazılı basın açıklamasında Türkiye İş Bankası ile promosyon anlaşması yapan Siirt Üniversitesi yönetimine sert tepki gösterdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

“Siirt Üniversitesinin kabul ettiği promosyon ihalesi hiçbir personelin beklentisini karşılamamıştır.” Denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Siirt Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 17.01.2023 tarihinde yapılan banka özendirme (banka promosyonu) ihalesi şartnamesinde alt limit 30.000,00 lira olarak belirtilmiş olduğu halde ihale 22.400,00 lira ile Türkiye İş Bankasında kalmıştır.

Yaşanan bu derin ekonomik krize rağmen bu teklifin kabul edilmesi art niyetin göstergesidir. Siirt Üniversitesinin kabul ettiği promosyon ihalesi hiçbir personelin beklentisini karşılamamıştır.

Eğitim Sen olarak; Siirt Üniversitesi Rektörlüğünün Türkiye İş Bankası Siirt Şubesiyle yaptığı ŞAİBELİ, ekonomik gerçeklikle örtüşmeyen, komik ve itibarsız ihaleyi kabul etmiyor, tüm personeli memnun edecek yeni bir promosyon ihalesinin yapılması beklentimizi yineliyoruz.

Bu ihalenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı bildirirken Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne promosyon limitini gerçek ekonomik krizi göz önüne alarak arttırması yönünde yeniden değerlendirmesi çağrısında bulunuyoruz.           “

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ali Esen | 22 Ocak 2023 02:37

    Bankaların siirtüniversitesi 2023 promosyon hakkında vermiş olduğu komik rakam'ın günümüz şartlarının çok altında olduğunu ve hiç bir personelin razı olamadığı inancı ile bankaların vemiş olduğu rakamı kınıyorum

BUNLARA DA BAKIN