HDP Siirt İl örgütü STK ve kanaat önderleriyle bir araya geldi

HDP Siirt İl örgütü Barden Otelde düzenlediği toplantıda Siirt'te bulunan kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Barden Otelde düzenlenen toplatıda HDP Siirt İl Eşbaşkanları Hatice Tay ve Mehmet Kaysi, HDP Grup Başkan Vekili ve HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, HDP Siirt Milletvekili Sıdık Taş ve yerine kayyum atanan Siirt Belediye Başkanı Berivan Helen Işık ve HDP Siirt İl Yönetimi yer aldı.

Toplantıda konuşan HDP Grup Başkan Vekili ve HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş HDP'ye yönelik açılan kapatma davasıyla ilgili bilgi verdi. Beştaş, HDP'ye açılan kapatma davasının bir siyasi karar olduğunu belirtirken HDP'ye açılan bu kapatma davasıyla HDP'ye ve seçmenine engel olamayacaklarını seçimi HDP kazanacağını söyledi.

HDP'nin kapatılamayacağını söyleyen Beştaş, eğer mahkemede kapatmaya yönelik bir karar çıkarsa bu karara yönelik planlarının olduğunu ve tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirtti. 

Siirt'te bulunan bir çok STK ve kanaat önderinin katıldığı toplantı basına verilen açıklamalardan sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.

HDP Siirt İl örgütü STK ve kanaat önderleriyle bir araya geldi

HDP Siirt İl örgütü STK ve kanaat önderleriyle bir araya geldi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN