DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Dayanan: Siirt Fıstığının Festivale İhtiyacı Yok

DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Umut Dayanan, Siirt'te 14 - 16 Eylül arasında yapılacak olan Siirt Fıstık Festivaline ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden eleştiride bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden Siirt'te yapılacak olan Fıstık Festivalini değerlendiren Dayanan, "Memleketin gerçek sorunlarının çözümüne kafa yorsanız iyi edersiniz." ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Dayanan: Siirt Fıstığının Festivale İhtiyacı Yok

"Siirt Fıstığının festivale ihtiyacı yok"

Dayanan, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Siirt Fıstığının festivale ihtiyacı yok, memleketin gerçek sorunlarının çözümüne kafa yorsanız iyi edersiniz. Sorunları bilmiyorsanız söyleyelim, Siirt T Tipi Cezaevi İnşaatının bitirilmesi için taahhüt edilen süre dolmak üzere, ancak inşaatta uzun zamandır bir ilerleme yok.

Siirt Cezaevi personelleri, her gün çok kötü Siirt - Batman kara yolu üzerinden Beşirideki Cezaevine 140 kilometre yol gidip geliyor, Personelin üç saati yollarda geçiyor. Personeller, Tutuklu ve Hükümlü yakınlarıyla, Avukatlar açısından bu durum tahammül sınırlarını zorluyor.

İlimiz için illa bir şey yapılacaksa; vitrin proje ve organizasyonlardan vazgeçip, büyük mağduriyetler yaşatan su, yol ve cezaevi sorunlarının çözümüne odaklanılması gerekmektir. İlgililerin dikkatine…"

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Hacı Ferzende | 15 Ekim 2022 10:23

    Her üretkenliği BOŞ gören zihniyet, boş olan senin beynin.. adam senin ilin için gerekli olan adımların atılmasını istemiş sen lüzumsuz bir yorum yazarak bir şey ürettiğini zannet. Dengesiz..

  • Garisi | 13 Ekim 2022 02:45

    Memleket sizden ne hayır gördü ki ? Boşsunuz boş.

BUNLARA DA BAKIN