Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Siirt'teki Sağlık Yatırım Projelerini Onaylandı!

Siirt'te yapımı için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığınca onaylanan Merkez Birgül Aktaş Aile Sağlık Merkezi , Halk Sağlığı Laboratuvarı ve konferans salonu ile Kurtalan İlçemiz Cumhuriyet Aile Sağlık Merkezi , ilçe sağlık müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonuna ait 2 proje ihaleye çıkacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt'te sağlık yatırımlarının Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığınca onaylandığını açıkladı.

Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada "Siirt’imizi her alanda olduğu gibi Sağlık alanında da daha iyi yerlere getirmeye devam ediyoruz." dedi.

Ören yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ne mutlu ki günden güne hayal edilen bütün projeleri ilimize tek tek kazandırıyoruz.‬

500 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesininin ardından Merkez Birgül Aktaş Aile Sağlık Merkezi , Halk Sağlığı Laboratuvarı ve konferans salonu ile Kurtalan İlçemiz Cumhuriyet Aile Sağlık Merkezi , ilçe sağlık müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonuna ait 2 projemizin revizyonu girişimlerimiz sonucu Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığınca onaylanıp ihale sürecine başlanmıştır .

İlimize ve bölgemize Hayırlı olsun ."

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN