Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yok'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya cevaben yaptığı 'uyuşturucu' açıklamasına Kocaeli'nden yanıt verdi. Erdoğan, 'Önce şunu bileceksin bir defa bizim iktidarımızda ne sulu, ne kuru uyuşturucuya yer yoktur' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Erdoğan, İzmit Milli İrade Meydanı’nda TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Alanda resmi sayılarla 70 bin kişinin bulunduğunu iddia eden Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yanıt verdi. Akşener’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya cevaben yaptığı açıklamaya yanıt veren Erdoğan, “Önce şunu bileceksin; bir defa bizim iktidarımızda ne sulu, ne kuru uyuşturucuya yer yoktur” iddiasında bulundu.

Erdoğan özetle şunları söyledi:

“Burada bunu söylemek istemezdim. Malum, bir ana muhalefet var, bir de onun yanında yavru muhalefet var. Hiç değişmek istemezdim. Fakat geçenlerde bir açıklaması oldu. 20 yıllık iktidarımızda, uyuşturucu ile mücadelemizde biz gerekeni yapmamışız diyor. Önce şunu bileceksin; bir defa bizim iktidarımızda ne sulu, ne kuru uyuşturucuya yer yoktur. Sen Tayyip Erdoğan’ı bu noktada iyi bilirsin. Bu konuya ilgili İçişleri Bakanımızın, şahsımın, bakanlarımızın verdiği mücadele herkesin malumu.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN