Cübbeli Ahmet'in HDP seçmenlerine

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son videosunda Halkların Demokratik Partisi'ni hedef alan bir paylaşımda bulundu. Kişisel Twitter hesabından HDP'yi hedef aldığı videosunu paylaşan Cübbeli, 'PKK militanlarını destekleyen ve bölünme niyetiyle HDP'ye rey verenleri vatandaşlıktan çıkarmazsanız vatanın bütünlüğünü sağlayamazsınız ve bölünmeyi önleyemezsiniz!' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Halk arasında Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Youtube hesabında yayınlanan son videosunda HDP'yi hedef aldı.

"REY VERENLERİN ELLERİ KURUSUN"

Cübbeli konuşmasında HDP için, "Allah partilerini ilhak eylesin. Rey verenlerin bütün ellerini iptal eylesin, kurutsun. Allahım yüzde 10 yüzde 11 reylerini sıfırın altında bilmem kaç dereceye Rabbim inzal eylesin. Allah'ım bütün belaları onların üzerine takdir eylesin, irsal eylesin. Yahudi'ye çalışıyorlar. O Saadet o DEVA da onlara çalışıyor" dedi.

Cübbeli Ahmet, HDP seçmenlerine 'elleri kurusun' diye beddua etti ve 'HDP'ye oy verenleri vatandaşlıktan çıkarın' dedi

Cübbeli Ahmet, Youtube'de yayınlan videosunu ise şu sözlerle paylaştı:

"Pkk Militanlarını Destekleyen ve Bölünme Niyetiyle Hdp'ye Rey Verenleri Vatandaşlıktan Çıkarmazsanız Vatanın Bütünlüğünü Sağlayamazsınız ve Bölünmeyi Önleyemezsiniz!"

HDP'DEN TEPKİ GELDİ

Cübbeli Ahmet'e HDP Grup Başkanvekili ve Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş yanıt verdi.

Cübbeli Ahmet, HDP seçmenlerine 'elleri kurusun' diye beddua etti ve 'HDP'ye oy verenleri vatandaşlıktan çıkarın' dedi

Beştaş, "Cevap vermeye değmezsin ama neyse; HDP düşmanlığı, bu ülkede suçunu örtmek isteyenlerin son sığınağıdır. Bu halkı, milyonlarca insanın iradesini hiçe sayanlardan kurtaracak tek güç HDP'dir. İyi ki HDP var " diye tepki gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Mirza | 09 Mayıs 2022 17:54

    Otel odasında zina videosu çıkan bu kişinin arkasında namaz kılan ondan beterdir.

  • A.R. | 09 Mayıs 2022 10:46

    ***n duası kabul olsa gökten kemik yağar.

BUNLARA DA BAKIN