Ethem Sancak Sessizliğe Büründü!

Siyasette yaptığı çıkışlar nedeniyle AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu tarafından ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edilen eski AK Parti MKYK üyesi Siirtli İş İnsanı Ethem Sancak sessizliğe büründü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Ethem Sancak, bir ay önce katıldığı bir panelde AK Partinin kuruluşuyla ilgili "Biz Amerika’nın desteğiyle iktidara geldik" demesinin ardından AK Partiden kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Sancak'ın bu kararın ardından istifa dilekçesini partiye sunduğunu öne sürülmüştü. 

Yaptığı çıkışlar sonrasında ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edildiği belirtilen Ethem Sancak, gündemden uzaklaşarak sessizliğe büründü. 

Korkusuz gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu da köşe yazısında Ethem Sancak'a ilişkin dikkat çeken bir yazı yazı kaleme almıştı.

Bayraktaroğlu, Sancak'ın AK Parti'den istifa etmediğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sadakatinin devam ettiğini belirtmişti.

Siirtli iş insanının bu denli sessizliğe bürünmesinin nedeni ise AK Partiye olan kırgınlığından kaynaklandığı yorumlandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN