Baykanlı Çocuklar Temiz Çevre İçin Yürüdü

Siirt'in Baykan İlçesinde minik çocuklar Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamına ilçe merkezinde bir yürüyüş gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

İlçe merkezinde Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında, "Çevreyi Korumak Sevgi İle Başlar" yazılı pankartla ilçe merkezinde yürüyüş yapan Baykanlı çocuklar daha sonra ilçe kaymakamı Emin Bağlı ile bir araya geldi.

Kaymakam Bağlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Havasından suyuna, ağacından çiçeğine kadar hayatımızı birlikte sürdürdüğümüz çevremiz, sağlıklı ve kaliteli bir hayat için vazgeçilmezimizdir. Gelecek nesillere bize bırakılandan daha temiz ve daha yeşil bir dünya bırakmak, miras değil borcumuzdur. Bizden sonra bu mirası devam ettirmeleri için ise onlara şimdiden farkındalık kazandırmamız gerekiyor. Onlar için hem eğitici hem öğretici etkinlikler düzenledik. Çocuklarımızla birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Doğal kaynakların verimli kullanılması, israfın önüne geçilmesi ve daha temiz bir çevre için farkındalık oluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın "Dünya Çevre Günü´nü ve Çevre Koruma Haftası´nı kutluyor, temiz ve sağlıklı bir dünya diliyorum’’. Dedi.

Baykanlı Çocuklar Temiz Çevre İçin YürüdüBaykanlı Çocuklar Temiz Çevre İçin Yürüdü

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN