Batman'ın bilgi dolu kapıları

Batman'ın Sason ilçesinde Kınalı İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri el ele vererek okuldaki bütün kapıları adeta bir kitap gibi bilgi ve görsellerle donattı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Batman’ın Sason ilçesinde Kınalı İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri el ele vererek okuldaki bütün kapıları adeta bir kitap gibi bilgi ve görsellerle donattı.

Öğrencilerinin gündelik hayatta karşılaşabilecekleri önemli bilgilere daha fazla karşılaşmalarını sağlamak ve zihinlerine kazımaları için yazı ve görsellerle okuldaki bütün sınıf, lavabo ve tuvaletlerin kapılarını adete bir kitap gibi bilgi ve görsellerle donattıklarını belirten Kınalı İlk ve Ortaokulu Müdürü Selçuk Sağlam, yapılan çalışmalarla kapıların görselliğiyle de sınıf ve koridora ayrı bir renk kattığını söyledi.

Sağlam, “Okulumuzda bulunan bütün kapıları adeta bir kitap gibi resim ve bilgilerle donatarak, öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca sık sık karşılaşa bilecekleri bilgileri daha kolay öğrenmelerini ve unutmamalarını hedefledik. Bazı sınıf kapılarına çevre bilincini aşılamak için yazı ve resimler kullanırken, bazı kapılarda da matematik, fen bilimleri, Türkçe, din kültürü ve ahlak bilgisi ile yabancı dil bilgisi gibi konu ve görselleri kullanarak kapılarımıza farklı bir donanım ekledik. Bu durum öğrencilerimizin de çok hoşuna gitti. Birçok derste kapıda gördükleri bilgi ve konuları işlerken konuya daha hakim olduklarını gördük. Bu çalışmalarda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN