Bahçelievler Muhtar Adayı Vehbi Padir: 'Külüne Muhtaç Olduğum Komşularımın Hizmetkarı Olmaya Talibim'

Bahçelievler Mahallesi'ne muhtar adayı olan Vehbi Padir, mahallesine hizmete talip olduğunu belirterek, 'Asıl işim muhtarlık olacak. Muhtarlık binasını tekrar aktif edeceğim' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Bahçelievler Mahallesi'ne muhtar adayı olan Vehbi Padir, mahallesine hizmete talip olduğunu belirterek, "Asıl işim muhtarlık olacak. Muhtarlık binasını tekrar aktif edeceğim" dedi.

“Külüne Muhtaç Olduğum Komşularımın Hizmetkarı Olmaya Talibim” sloganı ile muhtarlık seçiminde bende varım diyen Vehbi Padir 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Bahçelievler Mahallesi’nin yönetimine talip olduğunu duyurdu.

Mahalle halkının teveccühü ile muhtarlık mührünü alması halinde Bahçelievler Mahallesi’nde hizmet bayrağının çıtasını daha yükseğe çıkarmak istediğini vurgulayan Vehbi Padir, “Külüne Muhtaç Olduğum Komşularımın Hizmetkarı Olmaya Talibim” sloganıyla Bahçelievler Mahallesi için elimi taşın altına koyuyorum.
Mahallemdeki her bir insanı ailemizin bir ferdi gibi görüp tüm sorunları çözmek için bu yola çıktık. mahallemizin sorunlarını ilgili kurum ve kuruluşlarca duyulmasını sağlayıp dertlerimize derman bulmanın gayretinde olacağız. 

Bahçelievler Mahallesi'nin sorunlarını da yakından biliyorum. Bunları gidermek için elimden gelen gayreti göstereceğime söz veriyorum" dedi.

Bu kapsamda siz değerli büyüklerimin, dost ve kardeşlerimin desteklerini bekliyor, tüm aday arkadaşlarıma saygı duyuyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bahçelievler Muhtar Adayı Vehbi Padir: 'Külüne Muhtaç Olduğum Komşularımın Hizmetkarı Olmaya Talibim'

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN