AK Partili Gençler Ekrem Olğaç'ı 'Siirt'in Gelişmesi İçin Son Şans' Olarak Görüyor!

Siirt'te sahada çalışma yapan AK Partili gençler, Ekrem Olğaç'ı Siirt için büyük şans ve aynı zamanda şehrin makus tarihini değiştirmek için son şans olarak görüyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'te sahaya inen vatandaşlarla görüşen AK Partili gençler, Ekrem Olğaç'ın başkan seçilmesi için yoğun çalışma sarf ediyor. 

Gençlerin Ekrem Olğaç'a yoğun ilgi gösterdiğini belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe, "Siirt'te Ekrem Olğaç başkanımızın Siirt'e belediye başkanı seçilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk defa oy kullanan gençlerimizin doğum gününü kullanıyoruz. İftara geç kalanlara iftara 5 kala programı yapıyoruz. Güreste ikram dağıtıp adayımızın projelerini anlatıyoruz. Teravih çıkışları vatandaşlara sıcak çay ikramı yapıyoruz. Sahada gençlerle yaptığımız istişarede gençlerin Ekrem Olğaç'ı Siirt için son şans olarak görüyor. Ekrem Olğaç, gerçekten de Siirt'in makus tarihini değiştirebilecek bir isimdir. Bizim gençler olarak kendisine sonsuz güvenimiz var. Gençlere yönelik önemli projeleri var. Siirt'in en yardımsever isimlerinden biri. Spora da gençlere de çok önem veriyor. Ekrem Olğaç, bu şehri bulunduğu konumdan çok çok ileri getirecektir. Herkes başkanımıza ve ekibine güvensin. Siirt'i güzel günler bekliyor, Allah'ın izniyle." diye konuştu.

Efe, Ekrem Olğaç için herkesten destek istediğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN