Siirt'te kaçak avcılara 38 bin TL ceza

Siirt'te Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde, 5 yılda kaçak avcılık yapan 5 kişiye toplamda 38 bin 527 TL idari para cezası uygulandı. 

TAKİP ET:
Akif Özalp

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekiplerince 5 yılda yapılan 2 bin 759 denetimde kaçak avcılıkta kullanılan 3 akü, 2 jeneratör, 1 şişme bot, 4 file ile 2 bin 551 metre ağa el konuldu.

Ayrıca denetimlerde kaçak avcılık yaptığı tespit edilen 5 kişiye, 'Su Ürünleri Kanunu'na Muhalefet'ten toplamda 38 bin 527 TL idari para cezası uygulandı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ayrıca, su ürünleri kaynaklarının sürdürülebilirliği ile ilgili çalışmalar kapsamında, son 5 yılda Tarım ve Orman Bakanlığı üretim tesislerinden temin edilen 4 milyon 645 bin 700 pullu sazan yavrusunun ildeki su kaynaklarına bırakıldığı kaydedildi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te kaya parçaları ve kar yolları kapattı, ekiplerin çalışmaları sonucu yol ulaşıma açıldı
Siirt'te Ulaşım Sorunu Gideriliyor! Kullanılamaz hale gelen otobüsler için çalışma başlatıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR