ADS Başkanı Murat Sancak'tan Ronaldo Açıklaması!

Adana Demirspor taraftarlarının Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo'yu takımda istemeleri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapmak durumunda kalan Murat Sancak, 'Ronaldo'yu alamayız. Alacak olana hayırlı olsun. Ayrıca çıkan haberlere itibar etmeyin. Ne transferin yeri ne de zamanı. Ocak ayına kadar transfer gündemimizde yok' dedi.

TAKİP ET:
Yahya Kara

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United ile yollarını ayırmasının ardından adının geçmediği kulüp kalmadı. Bunlardan biri olan Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak açıklamada bulundu." "ALACAK OLANA HAYIRLI OLSUN"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Murat Sancak, "Değerli dostlar buna çökelim bunu alalım demekle olmuyor, Ronaldo'yu alamayız. Alacak olana hayırlı olsun, ayrıca çıkan haberlere itibar etmeyin. Ne transferin yeri ne de zamanı. Ocak ayına kadar transfer gündemimizde yok." ifadelerini kullandı.

RONALDO İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Birçok kulüple adı geçen Cristiano Ronaldo için şimdiye kadar en ciddi tekliflerin Real Madrid, Chelsea, Newcastle United ve Al Nassr'dan geldiği belirtiliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te FETÖ'den aranan hükümlü yakalandı
Siirt'te ilk defa denendi! Kuraklığa karşı geleceğin ürünü
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR