AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Mecliste Kaydını Yaptırdı!

Ak Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül Meclis'e kayıtlarını yaptırdı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Partinin Siirt Milletvekili Mervan Gül, Meclis’e gelerek kayıtların yaptırdı.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, kaydını yaptırdıktan sonra kayıt salonundaki görevlilere Siirt fıstığı ikram etti.

Gül, gazetecilere, 20 yıl sonra Gazi Meclisin çatısı altında millete hizmet etmek için görev yapacağını belirterek, "Rabbim bizi halkımıza karşı mahcup etmesin." dedi.

2003'teki Siirt yenileme seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın meclise girebilmesi için görevini bırakarak Erdoğan'a yol açtığı hatırlatılan Gül, "O zaman verdiğiniz kararla Türkiye'nin kaderini mi değiştirdiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Sayın Cumhurbaşkanı'mız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyken birlik ve beraberliğe vurgu yapan bir şiirden dolayı siyasi yasaklı olarak mahkum edilmişti. Ben hiç unutmuyorum; 2002'de milletvekili seçildiğimizde bir ordu gibi geldik ama başımızda Sayın Cumhurbaşkanı'mız yoktu ve kayıtsız, şartsız bir şekilde zerre tereddüt etmeden görevimizden ayrıldık. Allah o günleri bir daha göstermesin ama bugün de kesinlikle tereddüt etmeden biz istifaya hazırız. O gün Cumhurbaşkanı'mız seçilmemişti. O seçilmeden bizim seçilmemizin hiçbir önemi yok."

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN