AK Parti Siirt Heyeti, Eski Siirt İl Emniyet Müdürü Kızılay'ı Ziyaret Etti

Ankara'da temaslarını sürdüren AK Parti heyeti Emniyet Genel Müdürlüğü Belge Yönetimi ve Koordinasyon Daire Başkanlığına atanan eski Siirt Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

K Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç Başkanlığındaki heyette Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, Beğendik Belediye Başkanı Görgin Özdemir ve Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karatay oluşan Siirt heyeti, Emniyet Genel Müdürlüğü Belge Yönetimi ve Koordinasyon Daire Başkanlığına atanan eski Siirt Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Emniyet Genel Müdürlüğü Belge Yönetimi ve Koordinasyon Daire Başkanlığına atanan eski Siirt Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Siirt heyetine teşekkür ederek, tüm Siirt halkına selamlarını iletti.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI GENEL MÜDÜRÜ KARACABEY’E ZİYARET

Osman Ören ve Ekrem Olgaç başkanlığındaki Siirt heyeti Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i ziyaret ettikten sonra, Tarım ve Orman Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne atanan hemşehrimiz Tekin Arpacık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

DSİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI EKİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Osman Ören ve Ekrem Olgaç  daha sonra DSİ Genel Müdür Yardımcılığına atanan Hemşerimiz Abdullah Ekin’i  Tillo Belediye Başkanı İdham Aydım, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı  Murat Akgün ve Kayabağlar Belde  Belediye Başkanı  Salim Seven ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • salih | 19 Ağustos 2022 01:37

    sayın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde yetişmiş namuslu, ahlaklı ve sadece kanunlardan yana taraf müdürümüzü tebrik ederiz. Ancak, bunun bedeli olarak, geri hizmete çekilmesini asla tasvip etmiyoruz. Keşke oradaki siyasiler, "bizim gibi siyasiler yüzünden geri çekildiniz." diyebilseydiler. Ama değerli Devlet adamı Müdürün bunlara ihtiyacı yok, tenezzül etmez. Altını çamura düşürseler de altın yine altındır. Sonuçta ; masasında birinci sınıf yazıyor. Birinci sınıftır, bu başkalarına göre değişmez...

BUNLARA DA BAKIN