Ağrı İŞKUR Müdürü Gıyas Güven'in gizlice çekilen cinsel ilişki kasedi Twitter'da ifşa edildi

Sondakika.com haber sitesinde yer alan habere göre, Twitter kullanıcıları Ağrı İŞKUR Müdürü Gıyas Güven'i tartışıyor. Güven'in minibüs benzeri bir araç içinde çekilen müstehcen fotoğrafları sosyal medyaya servis edildi. 43 yaşında, evli ve 3 çocuk babası olan Güven'in internete düşen görüntülerinde aracın arka koltuğunda bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği anlar yer alıyor. Güven'in konumunu kullanarak kadınları iş bulma bahanesiyle kandırdığı ve bu yalanla kendi aracı içinde çok sayıda kadınla cinsel ilişkiye girdiği öne sürülüyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ağrı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü olarak görev yapan Gıyas Güven'in internete düşen cinsel ilişki görüntüleri sosyal medyada büyük ses getirdi.

CİNSEL İLİŞKİ GÖRÜNTÜLERİ GÜNDEM OLDU

43 yaşında olan ve 2013 yılında kuruma atanan Güven'in minibüs benzeri aracın arka koltuğunda bir kadınla ilişkiye girdiği anların yer aldığı fotoğraflar kısa sürede gündem oldu.

"KADINLARI İŞ BULMA BAHANESİYLE KANDIRIYOR" İDDİASI

Kadınları iş bulma bahanesiyle kandırdığı iddia edilen İŞKUR İl Müdürü Gıyas Güven'in kendi aracı içinde bu yolla çok sayıda kadınla cinsel ilişkiye girdiği öne sürüldü

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Murat | 10 Eylül 2022 19:59

    Adelet bu adam idam edilecek

BUNLARA DA BAKIN