Adana'da peş peşe üç deprem: Çevre illerden de hissedildi

AFAD'dan edinilen bilgiye göre, Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 3.9, 4.5 ve 3.7 büyüklüğünde üç deprem meydana geldi. İlki 13.16, ikincisi 9.38 ve üçüncüsü ise 8.11 kilometre derinlikte meydana depremler çevre illerden de hissedildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Adana'da peş peşe üç deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, 19.36, 19.47 ve 20.07'de merkez üssü Adana'nın Saimbeyli ilçesi olan üç deprem meydana geldi.

ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

Deprem nedeniyle vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Deprem Adana ve Kahramanmaraş'ın yanı sıra Kayseri ve Şanlıurfa gibi şehirlerde de hissedildi.

Adana'da peş peşe üç deprem: Çevre illerden de hissedildi

KANDİLLİ: DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ KAHRAMANMARAŞ

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünün Kahramanmaraş'a bağlı Göksun ilçesi Hacıkodal olarak duyurdu. Yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü Kandilli 4.6 olarak verdi.

Adana'da peş peşe üç deprem: Çevre illerden de hissedildi

ARTÇI SARSINTILAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan 4.5'in öncesinde ve sonrasında da ufak artçı sarsıntılar yaşandı. Bölgede saat 19.36'da 3.8 büyüklüğünde deprem meydana gelirken, 4.5'in hemen ardından saat 19.51'de 3.7 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN