Siirt'te Hastanenin Dış Cephe Camı Otomobilin Üstüne Düştü

Siirt'te, etkili olan rüzgar nedeniyle Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinin dış cephe camı park halindeki otomobilin üzerine düştü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinin 8. Katından kopan dış cephe camı otoparkta, park halindeki otomobilin üstüne düştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi.

Erhan Keskin’e (40) ait otomobil, eşi tarafından hastanenin otoparkına park edildi. Otoparka bırakılan aracında üzerine, şiddetli rüzgar nedeniyle hastanesinin 8. katından kopan dış cephe camı otomobilin üstüne düştü.

Keskin, “Şuanda hastanenin başka camlarına baktığımızda sıkıntılı camların olduğunu görüyoruz. Yetkililerin bununla alakalı önlem almasını istiyoruz.“ dedi.

Facianın eşiğinden dönüldüğünü belirten Keskin konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Eşim tarafından aracımız, Siirt eğitim ve Araştırma Hastanesinin otopark olarak belirlediği bu olana sabah park edildi. Daha sonra da hastanede işlerini gördükten sonra saat 12:00’da aracının başına geldiğinde, aracın camının dağıldığını gördü. Aracımızda şuanda maddi bir hasar söz konusu. Aracımızın hem arka camı patlamış hem de aracımızın tavanında hasar mevcut. Hastanenin 8’inci katında çift cam olarak tabir edilen camın dış yüzeydeki camı yerinden çıkıyor ve aşağıda aracımızın üzerine düşüyor. Allah’tan aracın içerisinde, eşim, çocuğum yoktu. Araçta zarar görecek kimse yoktu ama aşağıdan bir insan da geçebilirdi, herhangi bir durumda olabilirdi. Maalesef şuanda hastanenin başka camlarına baktığımızda sıkıntılı camların olduğunu görüyoruz. Yetkililerin bununla alakalı önlem almasını istiyoruz.“

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN