3 Aydır Kayıp Oğlunu Arayan Siirtli Babanın Acı Bekleyişi!

Siirt'te yaşayan 55 yaşındaki Zeki Atlağ, akli dengesi yerinde olmayan çocuğunu 3 aydır arıyor. Oğlunun bulmak için çabalayan Atlağ, oğlu Emrah Atlağ hakkında bilgisi olanların kendisine ulaşmasını istedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt'te yaşayan yaşayan Zeki Atlaş, 3 ay önce kaybolan oğlu Emrah Atlağ'ı bulabilmek için arayışları aralıksız sürdürüyor. 

Yaklaşık 3 ay önce evden ayrılan çocuklarından haber alamayan baba sokak sokak kaybolan çcocukları Emrah Atlağ'ı arıyor.

Akli dengesinin yerinde olmayan oğlunun daha önce  2 defa daha kaybolduğunu belirten Atlağ, "Benim oğlum zihinsel engelli, daha önce de oğlum evden çıakrak Batman'ın Beşiri İlçesine bağlı ikiköprü beldesine kadar yürüyerek gitmişti. Köprü girişinde ilçe jandarma ekipleri tarafında fark edilerek bizlere teslim edilmişti." dedi.

3 Aydır Kayıp Oğlunu Arayan Siirtli Babanın Acı Bekleyişi!

Kaybolmadan önce oğlunun telefonunu satarak İstanbul bileti aldığını ve en son İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde görüldüğünü belirten Atlağ, " Benim oğlum evde bulunan bir telefonu satarak İstanbul bileti almış ve İstanbul'a gitmiş. En son bizler polis merkezlerine başvurarak kayıp ihbarında bulunduk. Son olarak İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yer alan Levent mahallesinde görüldüğü belirtildi. Bende bunun üzerine İstanbul'a gittim ve karış karış aramaya başladım ama ne yazık ki hiç bir iz bulamadım ben buradan oğlumu görenlere sesleniyorum ne olursunuz oğlumu gören birileri varsa bizimle iletişime geçsin. Annesi ile harap duruma düştük, oğlumun akıl sağlığı tam olarak yerinde değil. Biri görürse allah rızası için polise bildirsin, can tehlkesinden korkuyoruz. Oğlum sağlıklı düşünemiyor." dedi.

Zeki Atlağ, oğlunu görenlerin 0542 491 52 54 numaralı telefonla iletişime geçmesini istedi.

3 Aydır Kayıp Oğlunu Arayan Siirtli Babanın Acı Bekleyişi!

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN