Siirt'te köylerin sorunları masaya yatırıldı!

Siirt'te köylerin planlanan yatırımları ve hedefleri masaya yatırdı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

2024 yılı köy yatırım programı kapsamında köylerde yürütülecek yatırım ve hizmetlerin değerlendirildiği geniş katılımlı toplantı, Vali Kemal Kızılkaya başkanlığında yapıldı.

Vali Kızılkaya, vatandaş memnuniyetini esas alan bir kamu anlayışıyla çalışmaların yürütülmesine vurgu yaparak, köylerin ihtiyaçları olan yol, içme suyu, altyapı gibi alanlardaki eksikliklerin tespit edilip çözüm üretilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını ve köylere yapılacak yatırımların proje süreçlerinin titizlikle takip edilmesi talimatını verdi.

Belirlenen program doğrultusunda çalışarak, hizmet kalitesini artıracaklarını belirten Vali Kızılkaya, kamu kaynaklarının daha verimli, hızlı ve etkin bir şekilde kullanılmasıyla kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz, ilçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ile Şube Müdürleri katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mehmet | 09 Mayıs 2024 00:07

    Üçpınar mezrası Kargılı köyü yolu yapılması kullanılmaz hale geldi kışın kapalı ve öğrenciler hasta lar kurtalana gelmiyorlar yetkililerden desteklerinizi bekliyoruz saygilarimlar slm lar

BUNLARA DA BAKIN