9 Mayıs Perşembe günlük burç yorumları: Bugün sizleri neler bekliyor? 9 Mayıs Perşembe burç yorumları

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları işte günlük burç yorumları. Sizleri neler bekliyor? 9 Mayıs Perşembe burç yorumları...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Yıldızlarla ilgili önemli bir güne hoş geldiniz! Burç yorumları, sizin ve sevdiklerinizin gününüzü şekillendirecek olayları tahmin etmenize yardımcı olabilir.

İşte Astrolog Bilge Aslı'dan 9 Mayıs Perşembe Günlük Burç Yorumları:

Koç burcu ve yükselen koç burcu:

Zihninizden geçen fikirlerin belirsizliği, sinir sisteminizi bozabilir. Bugün motivasyonunuz yüksek olacak fakat emin olmadığınız konularda adım atmamaya çalışın. Yakın çevreniz tarafından destekleniyorsunuz. Kafanızın bir an önce netleşmesi gerekiyor.

Boğa burcu ve yükselen boğa burcu:

Maddi konularda düşünmeden hareket ediyorsunuz. Bu aralar harcamalarınıza çok dikkat edin. Gereksiz harcamalar yapmayın. Sağlık sorunlarının tetiklenebileceği bir gün. Yakın çevrenizle yaşayacağınız bazı yanlış anlaşılmalar can sıkıcı olabilir. Her şeyden önce kendinizle aranız iyi olsun.

İkizler burcu ve yükselen ikizler burcu:

Yerinizde duramayacağınız, yakınlarınıza vakit ayırmak isteyeceğiniz bir gün. Bugün eğitim konularına odaklanabilir; yeni bir şeyler öğrenmek, keşfetmek isteyebilirsiniz. Hızlı düşünmek detayları kaçırmanıza sebep olabilir.  Sabırlı olursanız daha huzurlu olacaksınız.

 

Yengeç burcu ve yükselen yengeç burcu:

Bugün sinir sisteminiz biraz hassas olabilir sevgili yengeçler.. İş hayatınızla alakalı gerginlikler veya belirsizlikler can sıkıcı olabilir. Sakin olmaya çalışın. Kendinizle baş başa kalmak bugün en doğrusu. Psikolojik sağlığınızı önemseyin.

Aslan burcu ve yükselen aslan burcu:

Sosyal çevrenizden destek göreceğiniz bir gün sevgili aslanlar. Yeni tanışmalar, arkadaşlıklar gündemde olabilir. Katılacağınız davetlerde kendinizi ön plana atmak isteyebilirsiniz fakat bugün dostlarınızla birlikte hareket etmek, takım ruhu sizin için daha doğru olacak.

Başak burcu ve yükselen başak burcu:

Zihnen çok yorulacağınız, birçok konuyu aynı anda düşünmek zorunda kalacağınız bir gün olabilir. Kendinize gereksiz yere yük edindiğiniz konuları artık görmelisiniz. Yarım kalan işleri bitirmek, ayrıntı ve detay gerektiren işler için uygun bir gün. Sorumluluklarınız dağıtmalısınız.

Terazi burcu ve yükselen terazi burcu:

İlişkilerde mükemmel uyumu yakalayacağınız bir gün. Kafa denginiz olan kişilerle karşılaşabilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Bugün atacağınız adımlar ileride pozitif sonuçlar doğuracak. Daha fazla beklemeyin, yeteri kadar düşündünüz. Harekete geçin.

Akrep burcu ve yükselen akrep burcu:

Bugün maddi anlamda düşüncesizce hamleler yapmamaya özen gösterin. Arkadaş çevrenizle alakalı beklenmedik konular gündeme gelebilir. Önemli kararlar almak için doğru zaman değil. Sezgilerinizi dinlemek yerine aşırı mantıklı hareketler bugün yanıltıcı olabilir.

Yay burcu ve yükselen yay burcu:

İlişkiler bugün biraz gergin olabilir sevgili yaylar. İlişki kurduğunuz kişileri anlamaya çalışın. Bugün ticari faaliyetler, eğitim, yer değişikliği, seyahatler gibi konular gündeminizde. Mahkemelik konularınız varsa bugün zorlayıcı olabilir. Bu kadar derin düşünmeyin.

Oğlak burcu ve yükselen oğlak burcu:

Bugün iletişim sorunları yaşayabilirsiniz sevgili oğlaklar. Sorumluluklarınızı netleştirmeli, sınırlarınızı çizmelisiniz. Kendinize bir plan yapın. Sorumlulukları paylaşmaktan korkmayın. Kendinizi biraz geri çektiğinizde tüm krizlerin üstesinden gelebilirsiniz.

Kova burcu ve yükselen kova burcu:

Özel hayatınızla ilgili bugün çok şanslısınız. İnsanları etkilemeyi fazlasıyla başarıyorsunuz. Bugün arkadaş çevrenizle farklı bir gün geçirebilir, ilgilenmek istediğiniz sıra dışı konular varsa onlara vakit ayırabilirsiniz. Bugünün tadını çıkartın.

Balık burcu ve yükselen balık burcu:

Bugün hem zihinsel hem bedensel anlamda yorgun hissedebilirsiniz sevgili balıklar. Dalgınsınız ve karışıksınız. Unutkanlıklara, kazalara dikkat edin. Bir anlık dikkatsizliğiniz can sıkıcı olaylara sebep olabilir. Kandırılmalara ve dolandırılmalara karşı dikkatli olun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN