Yeşil Sol Parti Siirt Milletvekili Adaylarıni Coşkulu Kalabalık Karşıladı!

Yeşil Sol Parti'nin, 28.dönem genel seçimlerinde Siirt'ten aday gösterdiği isimler halk buluşmasında tanıtıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Başur Köprüsünde, partililer tarafından karşılanan milletvekili adayları, onlarca araçtan oluşan konvoy ile kent merkezine geldi.

Kent merkezinde araç turu atan konvoy daha sonra HDP Siirt İl binası önünde vatandaşlarla bir araya geldi. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte Yeşil Sol Parti Siirt Milletvekili adayları Tuncer Bakırhan, Sebahat Erdoğan Sarıtaş ve Abdullah Çetin, halka hitap etti.

Etkinlikte söz alan Yeşil Sol Parti Siirt Milletvekili adayı Sebahat Erdoğan Sarıtaş, "bu çoskulu kutlama için hepinize teşekkür ediyoruz. Siirt kararını çoktan vermiş durumda. Burada bulunan 3 milletvekili adayımızıda meclise göndereceğiz." dedi.

Ardından söz alan Abdullah Çetin, "Kolluk kuvvetleri tarafından halkımıza çıkarılan zorluğu kabul etmiyoruz. Biz bunlara gereken cevabı 14 mayısta sandıkta vereceğiz." şeklinde konuştu.

En son söz alan Yeşil Sol Parti Siirt 1.sıra milletvekili adayı Tuncer Bakırhan, "Bir dönemlika aranın ardından Siirt halkı ile yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler halkımız arasında hiç bir zaman ayırt etmeden hizmet ettik. Siirt'ten 3 milletvekilimizi meclise göndererek halkımıza hizmeti en layıkı ile devam edeceğiz. Bizler Arap kardeşlerimizin de sesi olduk. Onların  yanında olduk olmaya devam eeceğiz. Siirt'in hep birlikte kalkındırmak için çalışacağız." açıklamasında bulundu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN