Yerli otomobil markasından iş istihdamı! TOGG personel alımı yapacağını duyurdu!

TOGG personel alımı yapacağını duyurdu. Yerli otomobil markasında çalışmak isteyenlere Fırsat ayağına geldi. TOGG personel alımı detayları Haberin devamında sizlerle…

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Türkiye'nin otomobil sektörüne hızlı bir giriş yapmasına sebep olan yerli otomobil markası TOGG vatandaşlarına da iş isteyişi sağlama noktasında yardımcı olmaya devam ediyor. Kocaeli Gebze'de bulunan ofisine ekibine güçlendirmek adına yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Alımların linkedin üzerinden yapılacağı açıklandı.

“Agile Portfolio Operations” ve “Smart Device Applications Testing” öncelikle pozisyonları için Alım yapılacağı açıklanırken önümüzdeki günlerde farklı kategorilerde de Alımların olacağı söyleniyor.

TOGG, Gebze ofisinde Portföy Yöneticisi ve Akıllı Yazılım Test Uzmanı gibi stratejik pozisyonlara öncelik verilecek. Bu rollerde çalışacak yetenekli profesyoneller, şirketin inovasyon ve teknolojiye olan bağ commitment ile birleşerek, Türkiye’nin otomobil endüstrisinin geleceğine katkıda bulunma olanağına sahip olabilecek.

TOGG’un Kocaeli Gebze’deki ofisinde çalışmak isteyen adaylar için öne çıkan pozisyonlar şu şekilde:

1-Agile Portfolio Operations (Portföy Yöneticisi): Şirketin stratejik hedeflerini belirleme ve proje portföyünü yönetme konularında deneyimli profesyoneller aranıyor. Başvurularınızı LinkedIn üzerinden Yapılabileceği duyuruldu.

2-Smart Device Applications Testing (Akıllı Yazılım Test Uzmanı): TOGG’un yenilikçi mobil uygulamalarının test süreçlerini yönetmek üzere Alanında uzman personeller alınacağı duyuruldu.

Türkiye'nin yerli otomobil markası olan Tok şirketinde çalışmak istiyorsanız siz de başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvurular LinkedIn üzerinden yapılacağı açıklandı. TOGG, başvuru sahiplerinden özgeçmişlerini ve motivasyon mektuplarını LinkedIn üzerinden Sisteme yüklemeleri isteniyor. Kocaeli Gebze’deki Bilişim Vadisi’nde kariyer yapmak isteyen ve Ülkenin otomobil sektöründeki gelişmesine katkıda bulunmak ve bu sürece tanık olmak isteyen vatandaşların iş başvurusunu kaçırmamalılar.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN