Yeni evlenecek çiftlere müjde: 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira kredi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısında müjdeleri peş peşe açıkladı. Erdoğan, emeklilik yaşını özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetileceğini, yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verileceğini duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen seçim beyannamesi ve milletvekili aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlara müjdeler peş peşe geldi. Müjdelerden birisi de yeni evlenecek çiftler için oldu.

FAİZSİZ KREDİ VERİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilik yaşını özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetileceğini, yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verileceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiyi ilgilendiren müjdeleri şöyle:

"Tarım ve sanayi sektörleri başta olmak üzere bölgesel anlamda rekabet potansiyeli arz eden alanlarda yeni bir teşvik düzenlemesi yapılarak hızlı ve etkili bir yatırım hamlesi başlatılacaktır.

Gelir seviyesi asgari hayat standardının altında hane bırakmayacağız. Bunun için, Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemini hayata geçireceğiz. Bu çerçevede, Aile Bazlı Vatandaşlık Maaşı uygulamasını başlatacağız.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN