Yener Tanık: Siirt'e Tam Donanımlı İkram Aracı Kazandırdık

Ankara'da gerçekleştirilen Kızılay'ın Olağanüstü  Genel Kurulunda yapılan seçimde Yener Tanık büyük bir başarı göstererek Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz Başkanlığındaki yönetim kurulunda yeniden yer aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Türkiye Kızılay Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştirildi.

Tek aday olan Fatma Meriç Yılmaz, yeni Kızılay Başkanı oldu. 

Bölgemizden uzun yıllar Siirt Kızılay Şube Başkanlığından sonra bir önceki olağan genel kurulda Yönetim kuruluna seçilen Yener Tanık, yapılan Olağanüstü Genel Kurulda  listede yönetim kurulu üyesi olarak tekrar devam etti.

Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcılığı,  Belediye Başkan Yardımcılığı, Kızılay Başkanlığı,Yeşilay ile Sosyal yardımlaşma mütevelli heyetinde ve değişik STK'larda başarılı hizmetler yapan Yener Tanık'ın tekrardan Kızılay Yönetim kurulu üyeliğine seçilmesi Siirt'te sevinçle karşılandı.

Yener Tanık, yaptığı açıklamada, "Ankara AFOM yerleşkesinde  gerçekleşen Olağan genel kurulunda Yönetim kurulu üyesi olarak tekrar seçildim. Beni bu göreve tekrardan layık gören başta Genel Başkanımız Prof. Dr.Fatma Meriç Yılmaz’a ve kıymetli büyüklerime çok teşekkür eder, Rabbim bu iyilik amiral gemisinde güzel hizmetler etmeyi nasip eylesin" ifadelerini kullandı.

YENER TANIK’TAN SİİRT İÇİN 2 GÜZEL MÜJDE 

Türk Kızılay Yönetim kurulu üyesi  Yener Tanık,  Siirt için tam donanımlı mobil ikram aracı kazandırdıklarını ve bir haftaya kadar ilimizde olacağını belirterek, Valiliğin Kızılay’a tahsis ettiği arazi üzerine yakın bir zamanda 3.000 kişilik aşevi projesinin yapım aşamasında olduğunu ve yakın zamanda Kızılay Genel Merkezi tarafından tamamlanacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN