Yastık altında altını olanlar dikkat! Aralık ayında gram altın için yeni gelişme olacak

Altın fiyatları faiz kararı sonrası gaza bastı. Gram altın 1899 lirayı gördü. Uzman isim altın yatırımcısına 'Yeni zirve çok yakında. Aralı ayında gram altın için yeni gelişme olacak' diye elinizdeki altını satmak için acele etmeyin uyarısında bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Altın yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Her gün rekoruna rekor katarak devam eden altın haftayı yüksek seviyede kapatmaya hazırlanıyor. Yastık altında altını olanlar altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Uzmanlardan 'elinizdeki altını koruyun' çağrısı geldi.

"Gram altında yeni zirve çok yakında" diyen uzman isim Aralık ayını işaret ederek sözlerine devam etti;

"Şurada 10 gün sonra yani Aralık ayının ilk haftasından itibaren gram altın için 1 900'lü rakamları konuşacağız. Aralık ayının sonuna doğru 2 bin lira seviyelerini de test edebilir. Yeni zirveler çok yakında. Elinde altını olanlar satış yapmak için acele etmesin. Ocak ayında gram altın 2 bin 100 lira Haziran ayı gibi 2 bin 500 lira seviyelerine gelecek ve 2024 yılı sonuna doğru 3 bin liraları görmesini bekliyoruz. Sonuç olarak hafif gevşemelere aldanmayın. Her gevşeme alım fırsatıdır. Altın her zaman güvenli liman olmuştur." dedi.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Gram altın: 1 898 lira

Çeyrek altın: 3 099 lira

Yarım altın: 12 346 lira

Ata altın: 12 672 lira

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN