Türk Büro-Sen yetkilileri Siirt'te üyeleriyle yemekte bir araya geldi

Türk Büro-Sen teşkilat sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Sami Çam ve Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Emrah Coşkun Siirt'te gelerek üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sami Çam, hedeflerinin Türkiye'de yetkili sendika olma hedefinde olduklarını söyledi.
Siirt Sanayi tesislerinde yapılan yemekli toplantıya Türk Büro -Sen Genel Başkan Yardımcıları Sami Çam ve Emrah Coşkun, Türk Büro Sen İl Temsilcisi, Kerem Dönmez, Türk Büro Sen İl Temsilci Yardımcısı Nihat Ekinci, Merkez İlçe Başkanı Yahya Dildirim, sendika yöneticileri Erol Söyler, Özcan Eres ile çok sayıda üye katıldı.


Toplantıya katılan Genel Başkan yardımcıları sendikanın çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak, Adalet Hizmetleri sınıfları oluşturulması, maaş promosyonlarının güncellenmesi ve diğer talepleri Adalet Bakanlığına ilettiklerini belirtildi. Ayrıca Başkan yardımcıları tüm kamu kurumlarının sorun ve taleplerini ilgili Bakanlıklara ilettiklerini sözlerine ekledi.


Yetkili sendikanın memurları temsil edemediklerini belirten Başkan Yardımcısı Emrah Coşkun, masada değişiklik yapmanın zamanı geldiği belirterek, "Yetki Türk-Büro Sen'e verilme zamanı gelmiştir. Türk Büro-Sen olarak çalışma hayatında ve sosyal yaşamda her zaman kadınlarımızın destekçesi olmaya devam edeceğiz. Emeğin kıymetini bilen kadınlarımızı sendikal mücadelemize omuz vermeye davet ediyoruz. Toplu sözleşme sürecinde malum yetkili sendika yetersizliği bir kez daha görülmüştür.

Türk Büro-Sen masaya katkı sağlamaya, elimizi taşın altına koymaya hazırız. Sendikamıza gönül verip üye olan arkadaşlarımıza teşkilatımız adına hoş geldiniz diyor, çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi. Sendika Başkan yardımcıları Siirt Valiliği, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı ve diğer kamu kurum ve kuruluşları bugün ziyaretlerinin ardından Siirt'ten ayrılacakları bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN