Trafik Kazasında Yaralanan Siirt Milletvekili Beştaş, Son Durumuna İlişkin Yazılı Açıklama Yaptı!

Erzurum'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, sosyal medya hesabı üzerinden, sağlık durumuna ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

HDP Siirt Milletvekili Beştaş'ın içerisinde bulunduğu, Mehmet Vefa Uysal yönetimindeki 06 CJU 114 plakalı otomobil, Karayazı ilçesi Kırgındere Kavşağı'nda şarampole devrilmiş ve Meral Danış Beştaş yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Meral Danış Beştaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklamada ile tedavisine bir süre daha hastanede devam edeceğini belirtti.

"Gösterilen yoğun ilgi, iletilen güzel dilekler ve dile getirilen sevgi için herkese müteşekkirim." diyen Beştaş, mesajının devamında şunları söyledi:

"Geçirdiğim trafik kazası nedeniyle tedavime bir süre daha hastanede devam edilecek. Bu süreçte arama ve mesajlara dönemediğimi üzülerek ifade etmek isterim. Bu süreçte arama ve mesajlara Gösterilen yoğun ilgi, iletilen güzel dilekler ve dile getirilen sevgi için herkese müteşekkirim. Beni arayan, geçmiş olsun dileklerini ileten tüm partililerimize, dostlarımıza, herkese sonsuz sevgilerimi gönderiyorum"

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN