TOKİ o şanslı illeri tek tek paylaştı! Kiradan ucuz taksit ile ev sahibi olunabilecek!

TOKİ Türkiye geneli için 16 il adına yeni bir konut projesi başlatacağını duyurdu. Bu kampanya kapsamında özellikle de ev sahibi olma hayali kuran yüzbinlerce vatandaş adına önemli bir fırsat sunulacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

TOKİ yeni bir konut kampanyası detaylarında uygun taksit imkanıyla ev sahibi olunabileceği paylaşıldı. Kampanya içeriği ve avantajları ile ilgili tüm detaylar paylaşıldı. İşte tüm detaylar…

TOKİ konut kampanyası
TOKİ paylaşmış olduğu yeni konut kampanyası ile birlikte ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldürdü. Bu kampanya İstanbul ve Ankara başta olacak şekilde toplamda 16 il adına gerçekleştirilecek. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar adına çok cazip fırsatlar sunulacak. TOKİ aylık 4200 TL’lik taksit imkanı ve uygun geri ödeme koşullarıyla birlikte dikkat çekti.

Ayda 4250 TL’ye ev sahibi olma imkanı
TOKİ yıl içinde yayınlamış olduğu uygun fiyatlı ev sahibi olma fırsatları ile birlikte vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu seferde 16 il adına gerçekleştirilecek bir projeyi hayata geçireceğini paylaştı.

Yeni yılda pek çok kişi ev sahibi olma hayali kurarken artan fiyatlar sebepli bu durum zor bir hal almıştı. Bu noktada ise TOKİ duyurmuş olduğu kampanyalarıyla kiradan çıkıp ev sahibi olma isteğindeki vatandaşlara umut vadetti. Kampanya kapsamında toplamda 16 il için geçerli projeler paylaşıldı.

16 ilde proje uygulanacak
TOKİ 2024 yılı projelerini paylaştı. 16 farklı şehir için geçerli olacak geniş bir seçenek sunuldu. Ayda 4250 TL taksitler ile satışa çıkarılacak konutlar adına 120-180 ay vadeli ödeme seçenekleri sunulacak. Peşinat ödemesi yapılarak ev sahibi olma imkanı sağlanacak.

Konut kampanyası kapsamı içerisinde yapılacak konut sayıları ve şehirler de belli oldu. İşte o detaylar bu şekilde:

·         Ankara 1012 konut

·         İstanbul 869 konut

·         Adana 580 konut

·         Denizli 836 konut

·         Çankırı 475 konut

·         Erzincan 412 konut

·         Aydın 268 konut

·         Sivas 226 konut

·         Edirne 156 konut

·         Nevşehir 130 konut

·         Isparta 124 konut

·         Van 111 konu

·         Çankırı 110 konut

·         Aksaray 94 konut

·         Bayburt 79 konut

·         Samsun 74 konut

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN