Siroz hastası Ufuk Özkan'ın sağlık durumunda yeni gelişme

Bir süredir siroz hastalığı ile mücadele eden oyuncu Ufuk Özkan, sosyal medya hesabından sağlık durumunu paylaştı. Özkan, karaciğer nakli olmasına gerek kalmadığını söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

‘Geniş Aile’deki ‘Cevahir’ karakteriyle tanınan oyuncu Ufuk Özkan’ın siroz hastalığına yakalandığı ve organ nakli için sıra beklediği ortaya çıkmıştı.

Bugün hasta yatağından bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Özkan sağlık durumuyla ilgili son durumunu paylaştı.

“ORGAN NAKLİNE GEREK KALMADI”

Oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Hastanede 15’inci gün. Arayan, soran, dua eden, sosyal medyada beni hiç yalnız bırakmayan siz… Şükür, ne çok sevenim varmış. Bana güç oldunuz. O zaman güzel haberi vereyim… Organ nakline gerek kalmadı ilaçlarla devam. En kısa zamanda sahalara döneceğim. Gülmeye güldürmeye devam.”

“Hepinize sarılmak istiyorum. Desteğiniz paha biçilmez. Sevenlerime, hep güler yüzlü samimi hemşireler, düşmeyeyim diye beni yıkayan Ahmet abim, diyet yemeklerini lezzetlendiren ve küçük kaçamaklar yapmama izin veren Sibel kardeşim, her saat başı ben uyurken bile kontrol eden Alihan kardeşim, odamı her gün resmen kırklayan Arzu ablam ve adını hatırlayamadığım tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.”

“Ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya güç, güven veren aramaları ve mesajları için teşekkür ederim. Ve Prof. Dr. Murat Dayangaç ile Prof. Dr. Onur Yaprak’a artık dostlarım diyorum çok teşekkür ediyorum.”

“Canlar böyle devam ederse 1 hafta sonra taburcu olurum. Tam hazır olmadan çıkmıyoruz çünkü bazı kan değerlerini sabitlememiz gerekiyor. Ama merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmıyorum. Daha uzun yıllar buralardayım. Sevgiler.”

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN