Siirtli Ünlü Sanatçı Hakan Altun: Siirt'te Hiç Konser Vermedim

Türkiye'nin en gözde sanatçılarından biri olan Siirtli Hakan Altun, Magazin D'den Asiye Acar'a konuştu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Asiye Acar'a konuşan Altun "Siirt’te hiç konser yapamadım ama memleketim Siirtliler beni her hafta evlerinde görüyorlar." dedi.

"Annem, oğlum programları bırakma diyor" diyen Altun "Bu sene 500-600 bin kişiye şarkı söylemişimdir. En çok duyduğum soru; ‘Şarkılar Bizi Söyler ne zaman başlıyor?’. Çünkü biz konser ile her yere ulaşamıyoruz. Siirt’te hiç konser yapamadım ama memleketim Siirtliler beni her hafta evlerinde görüyorlar. Zaten en büyük isteğim annemin isteğiydi; ‘Oğlum televizyon programını bırakma. Bari seni cumartesi akşamı evde göreyim’ diyor.

Geçtiğimiz yıl yaşadığı sağlık sorunuyla sevelerini korkutan ancak dönüşü muhteşem olan sanatçı, “Yoğunluğumu biraz hafifletmem lazım, sağlık da önemli. Geçirdiğim operasyonu herkes biliyor. Yorucu bir hayat, neredeyse her gün başka bir yerde uyanıyorusunuz. Kendi yatağınızı, kendi banyonuzda duş almayı özlüyorsunuz. Çok güzel yerlerde kalıyoruz ama insanın evi gibi olmuyor. Benim biraz evde oturmam gerekiyor, çok dışarılarda gezdim. Konserleri biraz hafifleteceğim. Yavaş yavaş da emekliliği düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Altun neden evlenmediğine ilişkin ise şunları söyledi:

"34 yıldır müzik yapıp, şarkı söylüyorum. Evlenmedim, meslek hastalığı . Acaba bu yüzden mi emekli olmak istiyorum, emekli olunca mı evleneceğim? Hayatımda kimse yok. Artık annem bile bu konuda bir şey demiyor. Bilimsel olarak tükenmişlik sendromu diye bir hastalık var. Eskiden çok inanmıyoprdum, bir ara ‘Ne oluyor?’ dedim. Her gün stüdyoya gidip şarkı yazmaya çalışsam yorulmam. Şarkı söylerken oraya git, burauya git… Rutin acayip sıkıcı oluyor."

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN