Siirt Yeşil Sol Parti Milletvekili Adaylarından 3 Dilli Bayram Mesajı

Siirt Yeşil Sol Parti Milletvekili adayları 3 dilde yayınladıkları mesajla Siirtlilerin ve tüm İslam aleminin bayramlarını kutladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Yeşil Sol Parti Milletvekili adayları paylaştıkları mesajda şu ifadelere yer verdi:

Ülke ve Halk olarak tarihi bir süreçten geçiyoruz. Bu tarihi anı onurlu, adil ve özgür bir yaşama, kalıcı bir barışa dönüştürebilirsek Ülkemize ve Halkımıza karşı görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmiş olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle özelde Siirt'li hemşehrilerimizin genelde tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Weke welat û gel em di pêvajoyeke dîrokî re derbas dibin. Eger em karibin vê pêvajoya dîrokî veguherînin jiyaneke bi rûmet, dadperwer û azad û aştiyeke mayînde, em ê erk û berpirsyariyên xwe yên li hember welat û gelê xwe jî bi cih bînin. Bi van hest û ramanan em Cejna Remezanê di serî de hemwelatiyên xwe yên Sêrtê û li temamê alema Îslamê bi hêstên xwe yên dilxwaz pîroz dikin.

Memlekitne u millitne nı’bor min ı’bor boş muhim. İnke tıqna beddilne él ravah fi heyet ipheysiyé, ´êdél , sılh u hur dincip vazifıtna  u mesuliyitne afara. Fi él texmime inbérok ´id lizğeyyér  şe lis’irdiyé u ´êlèmil İslem killén.

Yeşil Sol Parti siirt milletvekili adayları 

Tuncer Bakırhan 
Sabahat Erdoğan Sarıtaş 
Abdullah Çetin

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN