Siirt Vakfı Ramazan Ayı Boyunca Her Gün 300 Aileye Sıcak Yemek Dağıtıyor

Genel merkezi İstanbul'da bulunan Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, Ramazan ayı boyunca her gün Siirt'te 300 ihtiyaç sahibi aileye sıcak iftar yemeği...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Genel merkezi İstanbul’da bulunan Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, Ramazan ayı boyunca her gün Siirt’te 300 ihtiyaç sahibi aileye sıcak iftar yemeği dağıtıyor.

11 ayın sultanı Ramazan ayı geleneklerini yaşatmaya çalışan Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, iş insanları ve vakıf desteğiyle birlik ve beraberliği pekiştirmek adına her gün 300 ihtiyaç sahibi aileye iftar yemeği ikram ediyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan yemek dağıtımı Siirt Vakfı bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor. Hazırlanan yemekler, Siirt Üniversitesi ‘Okuyan Gençlik Topluluğu’ gönüllü öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

İş insanlarının katkıları ve vakıf desteğiyle hazırlanan yemekleri 300 aileye dağıttıklarını söyleyen Siirt Vakfı Siirt Şube Başkanı Nevzat Amcalar, ”Bu yıl ilk olarak Vakfımız bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı boyunca iftar sıcak yemeği dağıtımında bulunuyoruz. Bu yardımların çoğu iş insanlarımızın sayesinde oluyor. Yine dağıtımlarımız Üniversitemizin gönüllü öğrencileri tarafından gerçekleşiyor. Bu yıl sıcak yemek ile birlikte yardım kolisi ve giyim yardımında da buluyoruz. Niyetimiz, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında zor günler geçiren ihtiyaç sahibi ailelere yardım dağıtmaktır. Yardımlarımız devam edecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN