Siirt Üniversitesi'nin Projesi TÜBİTAK'ta Kabul Edildi!

Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri bölümü tarafından hazırlanan 'Arpada Kuraklık Toleransının İyileştirilmesi Üzerine Biyo-Priming Uygulamalarının ve Bitki Gelişim Düzenleyicilerin Rolü' projesi Tübitak'ta kabul edildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri bölümü tarafından hazırlanan "Arpada Kuraklık Toleransının İyileştirilmesi Üzerine Biyo-Priming Uygulamalarının ve Bitki Gelişim Düzenleyicilerin Rolü" projesi Tübitak’ta kabul edildi.

"1002-A Hızlı Destek Modülü" kapsamında T.C. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (Tübitak)’na sunulan ve yürütücülüğünü Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Çığ yapacağı "Arpada Kuraklık Toleransının İyileştirilmesi Üzerine Biyo-Priming Uygulamalarının ve Bitki Gelişim Düzenleyicilerin Rolü" başlıklı proje önerisi kabul edilerek desteklenme kararı alındı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak; “Ziraat Fakültesi’nin kabul gören projelerine bir yenisini daha ekleyen Doç. Dr. Fatih Çığ hocamızı ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN