Siirt Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Suriye Uyruklu Öğrenciler, ÖSO Bayrağı Açarak Fotoğraf Çektirdi

Siirt Üniversitesi'nde 2022-2023 yılı mezuniyet ve kep atma töreni gerçekleştirildi. Mezuniyet töreninin ardından Suriye uyruklu öğrenciler, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) bayrağı ile fotoğraf çektirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Üniversitesi Kezer yerleşkesinde düzenlenen mezuniyet ve kep atma töreni, mezuniyet yürüyüşü ile başladı. 

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ın konuşmaları ardından başarılı öğrencilere ödül ve plaketleri verildi.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildikten sonra mezuniyet andı okundu. Törende öğrenciler, yakın arkadaşları ve aileleriyle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törenin ardından Siirt Üniversitesinden mezun olan Suriye uyruklu öğrenciler, Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO) bayrağı ile hatıra fotoğrafı çekti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Muhammet | 16 Haziran 2023 17:02

    Capulcu sensin feyzo

  • Muhammet | 15 Haziran 2023 17:24

    Cok guzel herkes kendi olkesinin bayragiyla foto cekebilmeli. Ne kadar yabanci ulkeden ogrenci gelse. O kadar iyi olur basarilar

  • Feyzullah | 15 Haziran 2023 15:03

    Avrupa ülkelerinde ÖSO denilen capulcu grup terör grubu olarak görülüyor ve bir kac Elemani Avrupada halka kötü davrandiklari icin cezalandirmislardir ama gel görki bu capulcu gurubun sözde bayragi Siirt ünivesitesinde bazi ögrenciler tarafindan gösteri amacli ele aliniyor. Bu capulcularin hareketi Siirt halkina ve üniversitesine hakaret sayiliyor

BUNLARA DA BAKIN