Siirt Üniversite Öğrencisi Gelen Elektrik Faturası Karşısında Şok Oldu!

Siirt'te, öğrenci evinde kalan Siirt Üniversitesi öğrencisine, hey ay 100 TL civarında gelen fatura geçtiğimiz ay 1985 liraya yükselmesine öğrenciler mağdur edildiklerini belirtti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesinde bir rezidansta 5 ay önce kiraladıkları apartman dairesine yerleşen Siirt Üniversitesi İhaliyat fakültesi öğrencisi Ahmet Şahin, internetten kurumun sitesine girerek baktıkları Ocak ayı tarihli elektrik faturası karşısında şok  oldu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Geçtikleri aylarda 110, 120 ve 130 TL’lik elektrik faturası ödediklerini belirten Şahin, son gelen fatura karşısında şok olduklarını belirtti.

Gelen fatura karşısında bir yanlışlık yapıldığını düşünen ve yetkililere itiraz eden Şahin, gelen kararla birlikte bir kez daha mağdur olduklarını ifade etti.

Öğrenci evinde buzdolabı, çamaşır makinası ve televizyon dışında elektronik cihazlarının bulunmadığını ifade eden Şahin, “Ben ve arkadaşım yaklaşık 5 ay önce eve çıktık. Elektrik faturamız genelde 110, 120, 130 civarında normal bir şekilde geliyordu. Fakat son faturamız maalesef 1985 lira olarak geldi. Acaba biz dedik bunda bir yanlışlık olmuş olabilir mi diye, yetkili kişileri aradık. Yetkili kişiler inceleme sonucunda bir sorun olmadığını ve faturanın doğru olduğunu söyleyip gittiler. Biz şaşkına döndük. Yani 1985 lira gelmesi imkansız. Çünkü evimizde buzdolabı, çamaşır makinası ve televizyon dışında başka bir eşyamız maalesef yok.” şeklinde konuştu.

Gelen elektrik faturasının haksız bir şekilde yansıtıldığına dikkat çeken Şahin, “Bizim sorunumuz ödeyememek değil bizim sorunumuz bu kadar elektik yakmadığımız halde sanki bu kadar elektrik yakmışız gibi faturaya dayatılmasıdır. Kesinlikle bunu bunu kabul etmiyorum. Dediğim gibi bizim sorunumuz ödeyememek değil, çünkü biz yakmadığımız elektriğin faturasını neden ödeyelim.“ dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN