Siirt'te Yıkım Kararı Çıkan Yarım Asırlık Lojman Biraz Daha Kalırsa Kendi Kendine Yıkılacak

Siirt'te 1980'li yıllarda yapılan PTT Lojmanı depreme dayanıklı olmadığı için uzun süre önce tahliye edildi. Hakkında yıkım kararı çıkan PTT lojmanın henüz neden yıkılmadığı merak ediliyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle 50 yıllık PTT lojmanı, 6 Şubat depremi öncesi tamamen tahliye edildi.

Şehrin tam merkezinde bulunan ve son kalan PTT lojmanının neden yıkılmadığı merak konusu. 

Kalan Son PTT Lojmanı

Daha önce 3 tane PTT lojmanı bulunan Siirt'te ikisi yıkıldı son olarak Bahçelievler Mahallesi Bahattin Danış Caddesinde bulunan lojman kaldı. Uzun yıllardır depreme dayanıklı olmadığı raporu olmasına rağmen tam tahliye işlemi 4 ay önce gerçekleşti. 

Kentin merkezinde bulunan lojmanın bir an önce yıkılıp yeşil alana dönüştürülmesi için çalışma başlatılması gerekiyor. Yetkililerin bu konuda daha fazla zaman kaybetmeden hızlı davranması bekleniyor.

Siirt'te Yıkım Kararı Çıkan Yarım Asırlık Lojman Biraz Daha Kalırsa Kendi Kendine YıkılacakSiirt'te Yıkım Kararı Çıkan Yarım Asırlık Lojman Biraz Daha Kalırsa Kendi Kendine YıkılacakSiirt'te Yıkım Kararı Çıkan Yarım Asırlık Lojman Biraz Daha Kalırsa Kendi Kendine YıkılacakSiirt'te Yıkım Kararı Çıkan Yarım Asırlık Lojman Biraz Daha Kalırsa Kendi Kendine Yıkılacak

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN