Siirt'te Şok Olay! Patlama Sesi İle Uyanan Küçük Yasin Hafif Yaralandı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde bir binanın birinci katında bulunan balkona atılan torpilin patlaması sonucu balkonda uyuyan 13 yaşındaki çocuk yaralandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Olay,  dün gece Yenidoğan Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana geldi.

Henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce, cadde üzerinde İnaç ailesine ait binanın 1’inci katında bulunan balkona torpil fırlattı.

Torpilin balkona düşer düşmez patlaması sonucu balkonda uyuyan 13 yaşındaki Yasin İnaç, kol ve sırtından yaralandı.

Yaralanan 13 yaşındaki Yasin İnaç’a ilk müdahaleyi sağlık personeli olan annesi yaptı. Daha sonra İnaç ailesi, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen polis ekipleri bölgede inceleme başlattı.

Uyuduğu sırada patlayıcı madde ile hafif yaralanan Yasin İnaç, uykuya daldığı anda patlama sesi ile uyandığını belirterek, “Saat 23:00 sıralarında uyumak için yatağıma geçtim. Tam uykuya dalarken önce bir patlama sesi ve ardından sırtımda bir ağırlık oluştu. O anda tam olarak ne olduğunu hatırlayamıyorum ama kolum yandı. Tişörtüm yandı, eğer kolumla müdahale etmeseydim o ateş daha fazla yanıp vücudumun yakıp delebilirdi.” Dedi.

Siirt'te Şok Olay! Patlama Sesi İle Uyanan Küçük Yasin Hafif Yaralandı

Küçük çocuğun annesi Nurten İnaç, patlayıcı maddelerin satışının engellenmesiyle ilgili denetimlerin artırılmasını istedi.
Oğluna ilk müdahaleyi kendisinin yaptığını söyleyen anne İnaç, “Gece oğlum 23:00 gibi balkona uyumaya geçtiği sırada. Patlayıcı balkona atıldı. Oğlumun tişörtü ve sırtında ve kolunda yanıklar oluştu. Sağlık personeli olduğum için ilk müdahaleyi yaptım. Bu tür patlayıcıların satılan yerlerde satılmasının yasaklanması gerekiyor. Çocuklar ve gençler sürekli bayram boyunca bu tür patlatıp kişilere veriyor ve kişileri de rahatsız ediyorlar. Gece olayda biz şikayetçi olamadık çünkü güvenlik kameraları yoktu. Denetimlerin artırılması bu tür patlayıcıların yasaklanmasını istiyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Siirt'te Şok Olay! Patlama Sesi İle Uyanan Küçük Yasin Hafif Yaralandı

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Yetkin gözcü | 02 Temmuz 2023 11:25

    Arkadas siirtte yetkililer hic bir sey yapmiyor rezalaet bir siirt var ortada gecenin yarisi torpiller patlıyor ana caddede koyun pazari kuruluyor kaldirimlar yetmiyor casdeler bile isgal edilmis boyle rezil bir durum gormedim ben baska memlekette sorumlular burdaki sikayetleei bile dinlemiyorlar cok rezil bir durum

BUNLARA DA BAKIN