Siirt'te Kırmızı Et Alamayan Vatandaş Tercihini Sakatata Yönlendirdi!

Kırmız ete ve tavuk etine gelen son gelen zamlardan sonra Siirtliler, kırmızı etten ve tavuk etinden fiyat olarak daha uygun olan sakatata ilgisi arttı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt Merkez Helvacılar çarşısında 40 yıldan beri sakatat satan Fırat Eldemir, kırmızı ete ve tavuk etine gelen son gelen zamalardan sonra vatandaşların ilgisi sakatata yöneldiğini belirtti.

Son iki yıldır sakatata herhangi bir zam yapmadıklarını belirten Eldemir, "1950 yılıdan dedemizin ve babamızın açtığı işletmeyi devam ettiriyoruz. Son gelen zamlarla beraber artan kırmızı et ve tavuk eti alamayan vatandaşlarımız bayramın yaklaşmasıyla birlikte tercihini sakatata yöneltti."dedi.

"Alım gücü azalan vatandaşalarımızın tercihi sakatat oldu" 

"Çünkü vatandaş ne kırmızı et alabiliyor neden tavuk eti alabiliyor." ifadelerini kulanan Eldemir konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Bayrama kısa bir süre kaldı, şifa deposu oalrak bilinen sakatata son süre zarfında tercih artıyor. Vatandaşallarımız kilosu 120 lira olan kırmızı et almak yerine 20 ile 30 lira arasında değişen sakatat ürünlerine yöneliyor. Çünkü vatandaş ne kırmızı et alabiliyor neden tavuk eti alabiliyor. Çok şükür bizler vatandaşlarımızın daha fazla sakatat yemesi için şu ana kadar herhangi bir zam yapmadık. Tamamen vatandaşlarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Şuan Siirt'te fiyatı en uygun olan ürünler arasında sakatat  ürünleri bulunuyor."

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN