Siirt'te Kendilerini Define Avcıları Olarak Tanıtan Dolandırıcılara Dikkat!

Siirt'te son günlerde bazı vatandaşların cep telefonuna gelen mesajda altın sikke bulduğunu iddia eden dolandırıcıların türediği görüldü. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt'te yaşayan vatandaşların cep telefonu numaralarına mesaj yoluyla altın sikke bulunduğu ve kendilerini acil aramalarını söyleyen şahıslar, vatandaşları dolandırmaya çalışıyor.

Artı Siirt'e ulaşan Engin Deniz, adlı vatandaş, kullandığı cep telefonuna altın sikke bulunduğunu ve kendisini acil araması gerektiğini belirten bir mesaj geldiğini söyledi. 

Dolandırıcı Olduklarını Tahmin Ediyorum, Vatandaşlar Duyarlı Olsun  

Deniz, şöyle konuştu:

"Bana tanımadığım bir numaradan gelen mesajda, "Selam ben Ahmet hanımın dedesi kendi arazisinde 987 adet altın sikke buldu, ben köydeyim. Müsait olunca acil ara." mesajı geldi. Ben de bu kişiyi tanımıyorum ve hiç aramadım bile. Yeni bir dolandırıcılık yönetimi olduğuna eminim. Siirtli vatandaşlar bu tür mesajlara dikkat etsin." 

Artı Siirt olarak, bu tür konularda durumun hemen 112'ye bildirilmesini ve kesinlikle sizinle iletişime geçmeye çalışan kişilerle muhattap bile olunmaması gerektiğinin altını çiziyoruz.

Siirt'te Kendilerini Define Avcıları Olarak Tanıtan Dolandırıcılara Dikkat!

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN