Siirt'te İnsanların Canı Tehlikede! Bir Kişi Ölünce mi Önlem Alınacak?

Siirt'te evden eve nakliyat şirketlerinin ev taşıma işlemleri sırasında hiçbir güvenlik önlemini almaması hem çalışanların hem de vatandaşların canını tehlikeye atıyor. Yetkililerin bu konuda ne zaman önlem alacağı ise bilinmiyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te son yıllarda yaygınlaşan evden eve nakliyat şirketlerinin eşyaları yüklemek için kullandığı asansörlü makine çevresinde gerekli güvenlik önlemleri alınmıyor.

Yüzlerce kiloluk eşyaları taşıyan asansörlü makinenin altından onlarca insanın geçmesine rağmen neden güvenlik önlemi alınmadığı bilinmiyor.

Önlem Alınması İçin En Kötüsünün Olması mı Gerekiyor?

Siirt'te İnsanların Canı Tehlikede! Bir Kişi Ölünce mi Önlem Alınacak?

Güres Caddesi başta olmak üzere şehrin yerleşim yeri olan her tarafında yaygınlaşan asansörlü evden eve taşıma işlemleri vatandaşı tedirgin ediyor. Taşıma işlemini oldukça kolaylaştırıp hızlandıran asansörlü makinenin aynı zamanda vatandaşlar açısından hiçbir güvenlik önlemi alınmadığı için çok da tehlike arz ediyor. Yüzlerce kiloluk eşyalar taşıyan asansörlü makinenin altından insanların da geçtiği görülüyor. Konuyla ilgili kurumların harekete geçip, evden eve taşıma işleminin gerçekleştiği yerlerde gerekli güvenlik önlemlerini almasını bekliyoruz. Kimseye zarar gelmeden bu işlemin daha sağlıklı bir şekilde yapılması gerekiyor.

 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN