Siirt'te Ensar Ocakbaşı-2'nin Açılışı Yapıldı

İşletmeciliğini genç girişimci Mustafa Koyuncu'nun yapacağı Ensar Ocakbaşı-2 düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Ensar Ocakbaşı-2'nin açılışı Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Müşerref Aydın, Barış İlçin, Abdulkadir Demirhan ve davetliler tarafından yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Güres Caddesi 1519. sokak Limit Dershanesi karşısında, nezih ve ferah bir ortam hazırlayan Mustafa Koyuncu, Siirt’te kebap ve ciğerin tek adresinin Ensar Ocakbaşı-2 olacağını belirterek, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Genç girişimci Mustafa Koyuncu, kebapseverlerin müdavimi olacağı bir restoran açtıklarını belirterek, Siirt halkını en lezzetli kebapları yemeye davet etti. Özelikle Adana kebabı ve ızgara çeşitlerinde iddialı olduklarını ifade eden Koyuncu, damak tatları anlatılmaz, tatmak gerekiyor dedi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, genç girişimci Mustafa Koyuncu’ya açtıkları yeni işyerlerinde bol kazançlar temennisinde bulundu. Açılış sonrasında Koyuncu ailesi Ocakbaşı’nı misafirlere tanıtarak verilen hizmetler hakkında bilgilendirmelerde ve ikramda bulundular.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN