Siirt'te 220 Yataklı Öğretmenevi Projesi Onaylandı!

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, uzun süredir gündemde olan yeni Siirt Öğretmenevi'nin projesinin onaylandığı müjdesini verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

2023 yılı yatırım programına alınan  Siirt Öğretmenevi'nin projesinin onaylandığını belirten Edip, inşaat çalışmalarına yakın zamanda başlanacağını kaydetti.

Projenin şehrin çehresini değiştireceğini belirten Edip, "Önceki dönem Milletvekilimiz Osman Ören, Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç'ın destekleriyle Siirt'imizin çok önemli ihtiyacı için proje bakanlık tarafından onaylandı. Taleplerimiz arasında bulunan ve uzun zamandır takipçisi olduğumuz 220 yataklı, içinde kongre merkezi, düğün salonu, sauna ve restoran bulunan öğretmenevi Bakanımızın desteğiyle yatırım programına alındı. Proje ilimize hayırlı olsun" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Yetkin gözcü | 01 Haziran 2023 19:30

    Mehmetçik ilk okulunun icler acısı halini gordunuzmu koltugunuzda oturmayin lutfen bir kontrole gidin rezalet bir durumda siirtin gururu bir okuldu. Yaziklar olsun

  • Duyarlı | 01 Haziran 2023 16:02

    Öğretmen evine ihtiyaç yoktur. Hükümet tasarruf tedbirleri ile gelir getiren iş yerleri kapsamında, O yerin Bedesten türü çarşı olarak değerlendirilmelidir.

BUNLARA DA BAKIN