Siirt'te 2 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavga Barışla Sonuçlandı

Siirt'in Pervari ilçesinde korucular arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı olay barışla sonuçlandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İlçeye bağlı Gökbudak köyünde korucular arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavga, barışla sonuçlandı. 

Geçen hafta iki kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavgada aralarında husumet oluşan aileler, Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Siirt Milletvekili Osman Ören, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve kanaat önderlerinin girişimiyle barıştırıldı.

Gökbudak köyü camiinde düzenlenen barış töreni Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Başkan Olğaç, girişimler sonucu barışmayı kabul eden aile büyüklerine teşekkür etti.

Milletvekili Ören de, "Bütün mü’minler kardeştir; öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin ve Allah’a gönülden saygı besleyip O’na karşı gelmekten sakının ki O’nun rahmetine erişesiniz. Pervari Gökbudak köyünde, aralarında husumet bulunan aileler ile bir araya gelerek küslüğü sonlandırmak İçin yaptığımız girişimler hamdolsun sonuç buldu. Kardeşliği pekiştirmek için adım atan aile bireylerini tek tek kutluyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu barışın da kalıcı olmasını diğerlerinede örnek olmasını diliyorum." diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN