Siirt'te 1000 kişilik iftar çadırı hizmet verecek!

Siirt Belediyesi, Ramazan ayında birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bin kişilik iftar çadırı kurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya'nın talimatıyla hayata geçirilen bu proje kapsamında, bir ay boyunca iftar çadırında 1000 kişiye sıcak yemek ikram edilecek.

Ramazan ayının şehir genelinde bolluk ve bereket içinde geçirilmesi için titizlikle hazırlanan Siirt Belediyesi, paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıtarak her gün iftar çadırında 1000 kişiyi aynı sofrada buluşturacak. Siirt Belediyesi bünyesinde görev yapan aşçılar, hijyen standartlarına uygun olarak hazırladıkları iftarlık yemekleri misafirlere sunacaklar.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket eden Siirt Belediyesi, Ramazan ayının her evde bolluk ve bereket içinde yaşanması için çaba sarf ediyor. Vali Kızılkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği ve rahmetin bollukla dolduğu Ramazan ayını yaşamak bizler için büyük bir mutluluk. Siirtli hemşerilerimizin yanı sıra tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. İftar çadırımız, Ramazan boyunca hizmet vermeye devam edecek" dedi


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN