Siirt Sadaka Taşı Derneği Bayram Öncesi Yüzlerce Yetim Çocuğun Yüzünde Tebessüm Oldu

Siirt'te faaliyetlerini Siirt Sadaka Taşı Derneği, Ramazan Bayramı öncesi yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğun yüzünde tebessüme neden oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İhtiyaç sahibi ve yetim çocukların bayramlıklarını karışlayan Sadaka Taşı Derneği Siirt Şubesi, yardımlarına devam edeceklerini belirtti.

Siirt Sadakataşı Derneği, kentte ihtiyaç ve yetim çocukların bayramlıklarını aldı.

Her yıl Ramazan ayında yardıma muhtaç ailelere desteklerini esirgemeyen Siirt Sadakataşı Derneği, bu yıl da geleneği bozmadı.
 Hayırseverlerin desteği ve Genel merkez tarafından tahsis edilen gıda yardım kolileri, nakdi ve zekat yardımları Siirt Şubesinde yardım gönüllüleri ve şube üyeleri tarafından yardıma muhtaç ailelere ulaştırıldı.

Siirt Sadaka Taşı Derneği Bayram Öncesi Yüzlerce Yetim Çocuğun Yüzünde Tebessüm Oldu

Önceliklerinin, yetim, dul ve yardıma muhtaç aileler olduğuna vurgu yapan Şube sorumlusu Mesut Karanfil, Gazze’deki kardeşlerine de yardım ulaştırdıklarını belirterek, “2024 Ramazan ayı çalışmalarının sonuna geldik. Ramazan ayı boyunca bin 800 aileye kumanya, ayrıca bu ailelerimize gıda kartı, zekat, nakdi bağışında bulunduk. Dünya Yetimler Gününde 600 yetim evladımızla birlikte iftarda buluştuk. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerimize bayramlık, yetim çocuklarımıza bayramlıklarımızı ulaştırdık. Toplamda bin 800 yetim evlatlarımıza bayramlıklarımızı ulaştırdık. Tabi yanı sıra Gazze’deki kardeşlerimiz için yardımlarımız oldu. Gazze için iftar verdik, fitre ve zekâtlarımızı Gazze’ye ulaştırdık. Bu çerçevede bütün bağışçılarımızdan Allah razı olsun. Rabbim yerini doldursun. Her iyilik bir sadakadır. ”Dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN