Siirt Kızılay Şubesi'nden 300 Özel Birey Öğrencisine Ziyaret

Siirt Kızılay ve Baykan Kızılay Şubesi Veyselkarani özel Umut yolu rehabilitasyon merkezindeki 300 engelli öğrenciyi ziyaret ederek giyim yardımında bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Veyselkarani özel Umut yolu rehabilitasyon merkezini ziyaret eden Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç, her fırsatta ilimiz merkez ve ilçelerimizde ve köylerimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize çeşitli yardımlar yapıyoruz, bugün ise yardım programını bu özel Rehabilitasyon merkezimize gerçekleştirdiklerini belirtt.

Altunç, " bugün burada bulunan 300 engelli öğrencilerimizin tamamına giyim yardımında bulunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Rehabilitasyon merkezinin Kurucu Başkanı Asım Gücel ise yapılan bu yardımlardan dolayı teşekkür ederek, "Bugün engelli kardeşlerini unutmayan Siirt ve Baykan Kızılay Şubemize teşekkür ediyoruz. Emeği geçenleri kutluyorum." diye konuştu.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap Gülmez ise, "Biz İlçe Milli Eğitim olarak, her fırsatta engelli kardeşlerimizi ziyarete geliyoruz. Bugünde Kızılay’ımızın bu önemli giyim yardımı bizi mutlu etmiştir, engelli kardeşlerimiz ile burada hediyeleşip çocuklarımızı mutlu etmeyi amaçlamıştık. İnşallah öyle de olmuştur. Bu anlamlı desteklerinden dolayı Kızılay’ımıza, yöneticilerine ve gönüllülerine teşekkür ediyoruz, Böyle bir etkinlik düzenleyerek hem engelli çocuklarımız duyarlılaşsın hem de çocuklarımızla birlikte aileleri ve çocukları mutlu etmek istedik." şeklinde konuştu.

Programa, Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç, Baykan Şube Başkanı Nafiz Solmaz, İl genel meclis üyesi Cahit Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap Gülmez ve şube Müdürü Ezgin Ceylani, Özel Umut Yolu Rehabilitasyon Korucu Sahibi Asım Gücel, Okul müdürü Behçet Erfuz, Veliler,Öğretmen ve Engelli öğrenciler katıldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN