Siirt'in En Büyük İlçesine Sağlık Merkezi Kuruluyor! İlçenin Önemli 3 İhtiyacı Karşılanacak

Siirt'in Kurtalan ilçesinde ilçe sağlık müdürlüğü binası yaptırılıyor. Aynı binada 112 Acil Servisi ile aile sağlık merkezi de hizmet verecek.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ve İl Müdürü Yardımcısı Şakir Özer yapımı süren inşatta denetim ve incelemede bulundu.

Ömür, yaptığı açıklamada, yapılan bina ile Kurtalan'ın önemli üç ihtiyacının giderileceğini belirtti.

20 Bin Vatandaşa Birinci Basamak Hizmet Verilecek

Dr. Ömür, "Bu binada İlçe Sağlık Müdürlüğü, Cumhuriyet Aile Sağlık Merkezi yedi birimli aile hekimiyle faaliyet gösterecek olup yaklaşık 20.000 vatandaşımıza birinci basamak sağlık hizmeti verecektir. Ayrıca 112 ASHİ Hizmetleri de buradan verilecek. Bina 3532 m2 kapalı alana sahip olacak. Bodrum+Zemin+1. Kat olarak inşa edilecektir. Zemin katta 112 Acil sağlık hizmetleri ve Aile Hekimliği yer alacaktır. 1. kat ilçe sağlık müdürlüğü olarak hizmet verecektir.” dedi.

Dr. Ömür, 2023 tarihinde yer teslimi yapılan binanın 02 Mart 2024 tarihinde teslim edileceğini kaydetti.

Siirt'in En Büyük İlçesine Sağlık Merkezi Kuruluyor! İlçenin Önemli 3 İhtiyacı Karşılanacak

Siirt'in En Büyük İlçesine Sağlık Merkezi Kuruluyor! İlçenin Önemli 3 İhtiyacı KarşılanacakSiirt'in En Büyük İlçesine Sağlık Merkezi Kuruluyor! İlçenin Önemli 3 İhtiyacı KarşılanacakSiirt'in En Büyük İlçesine Sağlık Merkezi Kuruluyor! İlçenin Önemli 3 İhtiyacı Karşılanacak

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN