Siirt Güres Caddesi'nde İki Kahvehane Mühürlendi

Siirt'in en işlek caddesi olan Güres Caddesinde ruhsat sorunu olan iki kahvehane Siirt Belediye Başkanlığı ekiplerince mühürlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Güres Caddesinde zabıta ekiplerinin yaptığı kontrollerde dışarıya sandalye attıkları belirlenen iki iş yerinde ruhsat sorunu olduğu tespit edildi.

Vatandaşların dışarıya sandalye atıp ailelerin geçisini engelledikleri şikayetiyle iş yerlerine denetime giden ekipler, iki iş yerinin de ruhsat sorunu olduğunu belirledi.

Ruhsatsız ticari faaliyet gösterdiği tespit edilen iş yerlerinin Siirt Belediyesince geçici olarak mühürlendiği belirtildi.

Siirt Güres Caddesi'nde İki Kahvehane MühürlendiSiirt Güres Caddesi'nde İki Kahvehane Mühürlendi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Mehmet demir | 09 Haziran 2023 00:07

    Yanlış anlama dıysam sadece kaldırım işgal ı için değilde ruhsat sız lık yüzünden kapatılmiş lardır. Kaldırım işgali siirt'te had safhada çok büyük sorun olmuştur Daha da çok üzerine gidilmesi gerekiyor. Siirt te çok yaygın Hele seçim oldumu bu daha da çoğalır yani ayıp bir şey gerçekten

  • hhhh | 08 Haziran 2023 12:35

    muhafazakar bir şehir olarak bu durum siirt halkina hiç yakışmıyor annelerimiz eşleriniz bacılarınız çocuklarınız o yollardan rahatca geçemiyor ahlaksızca bir hareket hem kaldırımlar işgal ediliyor hemde insanlar taciz ediliyor hepsine ya sınırlama getirilsin yâda hepsi kapatılsın yeter artık bayanlar insanlar rahatca geçebilsin kaldırımlar hep işgal ediliyor insanlar bebek arabalari geçemiyor caddede yuruluyor onlem alınması için illa biri hayatından olmasımi lazım kaldırımlarda oturmayın godin evinizde oturun ya biraz ahlaklı edepli olun orda oturanlara para cezası kesilsin caydırıcı cezalar cogaltilsin yeter artık bıktık

BUNLARA DA BAKIN