Siirt, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Adıyaman, Mardin, Kilis ve Şırnak dikkat! Pazar günü bu şehirlerden Türkiye'ye giriş yapacak! Hafta boyu sürecek

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye doğru gelen bir bulut hakkında uyarı yapıldı. Söz konusu bulut pazar günü Güneydoğu Anadolu bölgemizde yer alan Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Adıyaman, Siirt Mardin Kilis ve Şırnak üzerinden yurdumuza giriş yapacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik yeni bir uyarı gerçekleştirildi. Söz konusu uyarı, Türkiye'ye pazar günü girmesi beklenen toz bulutu hakkında. Toz bulutunun Suriye üzerinden geldikten sonra Güneydoğu Anadolu bölgesindeki illerimiz üzerinden Türkiye'ye girmesi bekleniyor. 

İL İL SAYILDI, İLK SİZİN ORALARDA HİSSEDİLECEK

Suriye üzerimizden ülkeye girecek toz bulutunun ilk olarak Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Adıyaman, Siirt Mardin Kilis ve Şırnak gibi illerimizde etkisini göstermesi bekleniyor. Bu nedenle kronik hastalığı, astımı olan ve kemoterapi gören vatandaşların dışarıya mutlaka maske ile çıkması gerekiyor. 

HAFTA BOYUNCA DEVAM EDECEK 

Diğer yandan söz konusu toz bulutunun hafta boyunca etkisini gösterebileceği ifade ediliyor. Toz bulutu, zaman zaman kendisini Doğu Akdeniz bölgesindeki illerimizde de gösterecek

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN